Zonne-energiesysteem

In het bewolkte Nederland?

Jazeker! Zonnepanelen krijgen niet alleen energie van het felle zonlicht op een mooie zomerdag, maar ook gewoon van daglicht. Een zonne-energiesysteem is zeer functioneel.

De zon aan de Franse riviëra geeft maar 1,5 keer meer energie dan diezelfde zon in het bewolkte Nederland. En wolken houden slechts een deel van het zonlicht tegen. Anders zou u op bewolkte dagen niets kunnen zien! Kortom, zonnepanelen werken ook uitstekend op bewolkte dagen.

Zonne-energiesysteem, zonnepanelen

Zonnepanelen, zeer betaalbare Zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit voor iedereeen, met een snel, helder, duidelijk en persoonlijk advies.

Wilt u meer weten? Klik hier

Hoe verdien ik mijn investering terug?

Investeren in zonnepanelen kost best veel geld, maar niet investeren kost u nóg meer geld. Met een set zonnepanelen bent u onafhankelijk van energiebedrijven waarvan de energieprijs maar blijft stijgen. Met zonne- panelen kan uw energieprijs voor stroom terug naar 0,00 euro. Geen nare verrassingen meer op de deurmat! Kortom, een éénmalige aanschaf van zonnepanelen is goedkoper dan maandelijks de energierekening te blijven betalen. De aanschaf van zonnepanelen verdient zichzelf altijd terug.

Verbruik & opbrengst en het energiebedrijf?

Zonnepanelen werken ‘s nachts niet, terwijl u wél energie verbruikt voor bijvoorbeeld de koelkast. Als uw set zonnepanelen voldoende vermogen heeft, zal deze overdag meer energie opleveren dan dat u op dat moment verbruikt. Uw koelkast werkt dan in de nacht op het overschot aan energie wat u overdag terug heeft geleverd aan het electriciteitsnet. Overdag gaat de meter dus achteruit, ‘s nachts vooruit. Het verschil verrekent u automatisch met uw energiebedrijf.

Hoeveel panelen heb ik maximaal nodig?

Dit is afhankelijk van het energieverbruik. Dit verbruik kunt u terug vinden op de laatste eindafrekening van het energiebedrijf. Voor een snelle berekening kunt u het jaarlijks energieverbruik in KWH delen door 0,9. De uitkomst is het totaal aantal watt aan zonnepalen welke u nodig hebt om uw totale energieverbruik af te dekken en de terugverdientijd zo kort mogelijk te houden.

Zonne-energiesysteem

Is zonne-energie veilig? Uiteraard. Al onze producten zijn gecertificeerd, óók op het gebied van veiligheid. Dit betekent dat onze zonnepanelen even ongevaarlijk zijn als elk ander huishoudelijk apparaat.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: