Eten-Drinken

Online Eten-Drinken bestellen.

Lekker en makkelijk, Eten-Drinken online bestellen bespaart je veel tijd en reiskosten.
Bbq & Gourmet Catering

BBQ & Gourmet, Eten-drinken
Catering door heel Nederland en België. U kunt bij Bbq & gourmet.nl voor elke gelegenheid bestellen. Bezorgt aan huis, bij groepsaccommodaties en vakantieparken, bedrijven en op buitenlocaties.
USP’s
• Gratis bezorging;
• Al vanaf 5 personen;
• Geen afwas;
• BBQ catering vanaf € 11,55;
• Gourmet catering vanaf € 12,95.
• Levering door heel Nederland en België.

Last Minute Diner Deals
Last Minute DinerDeals, Bezoekers ontdekken op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog aangeschoven kan worden.

Ontdek op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog aangeschoven kan worden.

Koffie

U vindt op deze website zowel koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads, PODS of ESE Servings en Capsules van A-merken uit Nederland. Merken die garant staan voor een constante goede smaak en kwaliteit tegen een goede prijs.

Koffie Thee Plaza, eten-drinken

Wereld Koffie

Wereldkoffie is gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor het bestellen van koffiebonen van hoge kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Wereldkoffie aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel.                               

Wereld Koffie

Wereldkoffie werkt samen met een Nederlandse koffiebrander die op kleinschalige, ambachtelijke wijze koffiebonen brandt. Alle koffiesoorten komen rechtstreeks uit de producerende landen en zijn speciaal voor Wereldkoffie gebrand. Wereldkoffie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de manier waarop de aangeboden producten geproduceerd zijn. (Eerlijk geproduceerd)

Wereldkoffie koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies koopt Wereldkoffie in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast koopt Wereldkoffie biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

Ontbijtservice Beschuitje

Een organisatie voor verzameling van bestellingen en bezorging van ontbijtmenu`s, lunches en kadoartikelen.
Ontbijtservice Beschuitje, eten-drinken
Beschuitje.nl heeft al jaren ervaring met ontbijtservices en bezorgt inmiddels duizenden ontbijtjes in heel Nederland per jaar.
Wij leveren eten-drinken aan particulieren maar ook aan de zakelijke markt, zoals lunches voor bedrijven en evenementen, wekelijks bij radio programma’s zoals Radio 538 en actiematig voor bedrijven als HEINZ en diverse banken.
Onze kracht ligt hem in de kwaliteit, het op tijd afleveren en bereikbaarheid/vindbaarheid van zowel de website als telefoon.
Verras u dierbare eens met iets bijzonders, als cadeau of om zelf ook van te genieten.  Er zijn zo veel gelegenheden, met uw partner, uw familie of vrienden of voor iemand die uw aandacht verdient.

Eten-Drinken

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: