Lotterijen

Het aanbod van de volgende lotterijen wordt met elkaar vergeleken:

[daisycon_loterij mediaid=”250045″ buttontext=”Bekijken” subid=””]

Het aanbod van de volgende lotterijenaanbieders wordt met elkaar vergeleken: Staatsloterij ,Nationale Postcode Loterij ,VriendenLoterij ,Lotto ,BankGiro Loterij.

Lotterijen vergelijker

Bezoekers kunnen de verschillende lotterijen vergelijken op trekkingsdatum, hoofdprijs en kosten om te participeren. Tevens kunnen bezoekers hun voorkeuren aangeven. Zij kunnen filteren op percentage van de inleg die naar een goed doel gaat. Ze kunnen selecteren welk type goed doel er door de aanbieder wordt ondersteund, of ze een abonnement of los lot willen aanschaffen of dat de hoofdprijs belastingvrij wordt uitgekeerd.

Dit is per aanbieder terug te zien als de bezoeker op ‘meer informatie’ klikt. Hier is tevens de winkans weergegeven. De winkans is de kans dat de deelnemer een prijs kan winnen. Dit is onafhankelijk van de hoogte van deze prijs.

Het percentage dat aan goede doelen wordt geschonken, het type goed doel dat wordt ondersteund en de winkans is bepaald aan de hand van communicatie van de verschillende aanbieders. Deze is hier terug te vinden:

Als een bezoeker zich aanmeldt bij een van de lotterijen, dan ontvangt deze website eenmalig een advertentievergoeding van de aanbieder. Deze tool is ter indicatie. Prijzen en/of andere specificaties kunnen afwijken. Aan deze of enig andere onjuistheid kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan kunt u dit melden bij de webmaster. Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen. Dit gebeurt volledig anoniem. Data kan gedeeld worden met derden.

Lotterijen vergelijker

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: