Sim Only Abonnementen

Waarom Sim-Only Abonnementen nemen?

Met Sim-Only abonnementen kun je hetzelfde en met de maandelijkse kosten ben je stukken voordeligeSim-Only Abonnementenr uit. De steeds maar duurder wordende normale telefoon abonnementen maken je besluit hiertoe zeker veel makkelijk(er).

Betaal niet meer aan de mobiele providers dan nodig is. Sluit hier een Sim-Only abonnement af.

Vergelijk zelf de goedkoopste Sim-Only abonnementen bij ConsumentenUnie met de Sim-Only vergelijker;

Sim-Only Abonnementen?

Met een Sim-Only abonnement ben je veel voordeliger uit dan met een normale telefoon abonnement. Omdat je namelijk bij een Sim-Only abonnement niets extra’s betaald voor een mobiele telefoon. Die krijg je er namelijk niet bij, vandaar de naam Sim Only.
Dus heb je al een goede mobiele telefoon? Kies dan gewoon voor een sim-only abonnement en begin gelijk met besparen op je kosten.
Naast het feit dat een Sim-Only veel goedkoper is, zijn de beltarieven van een Sim Only abonnement vaak net zo aantrekkelijk als die van een abonnement. Bovendien kun je je Sim-Only uitbreiden met extra sms bundels of databundels waarmee je lekker voordelig kunt internetten op je mobiele telefoon.

Sim-Only abonnement met Internet

Ieder Sim-Only is te combineren of uit te breiden met diverse extra bundels. Ook bijvoorbeeld een extra internet bundel waar een bepaalde hoeveelheid megabytes inzitten. Zelfs is het mogelijk om bij diverse sim only providers een Onbeperkt Internet bundel te nemen bij je sim only.
Dankzij deze uitbreidingsmogelijkheid kun je je sim-only abonnement precies aan je wensen en budget aanpassen waardoor je sim only abonnement lekker flexibel is en precies is wat je zoekt.

Overstappen is zo geregeld!

Je kunt makkelijk van je normale telefoon abonnement overstappen op een sim only abonnement. Dit kun je aangeven tijdens het aanvragen.  Je mobiele telefoon nummer zal dan overgenomen worden van je oude provider en je wordt hier netjes van de hoogte gebracht waardoor het hele proces zonder zorgen gebeurd.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: