Boeken-kranten-tijdschriften

Aanbod van Boeken-kranten-tijdschriften.

Soms Boeken-kranten-tijdschriften met een leuk welkomstcadeau of anders met een fikse korting.

BBNC

Uitgeverij van algemene boeken. De bestverkopende boeken zijn de enige echte kleurboeken voor volwassenen en de creatieve (cadeau)boeken.

uitgeverij van algemene boeken. De bestverkopende boeken zijn de enige echte kleurboeken voor volwassenen en de creatieve (cadeau)boeken

Dummies

Dummies.nl is een webshop die hoort bij de bekende geel-zwarte instructieboekenreeks. Voor Dummies is een internationaal merk met roots in Amerika en wereldwijd worden er per minuut 12 Voor Dummies-boeken verkocht. Dummies.nl verkoopt alle Nederlandse, leverbare titels, zowel fysiek en als eBook. Op het moment zijn er meer dan 200 titels over verschillende onderwerpen beschikbaar. Er zijn boeken beschikbaar in de categorieën algemeen, management, computing en talen.

Dummies

Landleven

3 proefnummers Landleven voor slechts € 10,00.
Het abonnement stopt automatisch.landleven_winter, 3 nummers Landleven voor € 10,00. Boeken-kranten-tijdschriften

 

LeesmapLeesmap, Boeken-kranten-tijdschriften

Wilt u ook iedere week uw favoriete tijdschriften thuis ontvangen van onze ervaren bezorgers? Sluit u dan nu aan bij meer dan 60.000 tevreden abonnees en ontvang één van de fantastische welkomstcadeaus.

Heeft u liever een wekelijks opzegbaar abonnement, zonder welkomstcadeau? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Jaarabonnementen met leuke premiums, zoals Tablet PC, Karcher artikelen, Cadeaukaart Blokker, Senseo UP.

Kent u de voordelen van een luisterboek al? Luisterboeken,Boeken-kranten-tijdschriften

Lekker luisteren terwijl u onderweg bent of in bed ligt, of tijdens een wandeling of de fitnes natuurlijk. Na een dag lang achter het beeldscherm vinden veel mensen het heerlijk om even weg te dromen met een gesproken boek, maar ook kinderen vinden het fantastisch, bijvoorbeeld tijdens een lange reis.
Luisterboeken.nl heeft het grootste aanbod luisterboeken in mp3. Met maar liefst 2400 titels is er voor ieder wat wils. Jeugd- en kinderboeken, romans en literatuur, hoorcolleges, hoorspelen en spannende boeken van talloze bestsellerauteurs, waaronder Herman Koch, Saskia Noort, Lars Kepler, Maarten van Rossem, Jaap ter Haar, Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl. De luisterboeken kunnen eenvoudig overgezet worden op een mp3-speler, usb-stick, smartphone of tablet. Een mp3-download is niet alleen direct in huis, het is bovendien altijd voordeliger dan de CD-versie.

Méér dan 100.000 boeken op voorraad

Boeken aan in elke denkbare categorie. Bijna elk Nederlandstalig boek dat in de handel is, kun je via ons eenvoudig vinden en bestellen. Naast een uitgebreid assortiment biedt Boeken.com alle voordelen op het gebied van heldere garantie, veilig betalen en snelle bezorging. Wij staan voor kwaliteit en een goede service.

Op zoek naar een boek? Boeken-kranten-tijdschriften
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een geavanceerd zoeksysteem ontwikkeld. Daarmee zijn alle boeken op een gerichte en gebruiksvriendelijke wijze doorzoekbaar.  Zo vind je altijd het boek dat je nodig hebt.

 Aanbod van Boeken-kranten-tijdschriften

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: