Financiële zaken

Overzicht van de financiële zaken.

Op deze pagina een overzicht van de aspecten die wij u kunnen bieden om uw financiële zaken te verbeteren. Ook hier zijn besparingen te realiseren op een snelle en eenvoudige wijze.

Cadeaubonnen

Wissel.nl geeft cadeaubonnen een tweede kans. De consument kan zijn ongebruikte cadeaubonnen inwisselen voor geld én tweedehands cadeaubonnen kopen met aantrekkelijke korting.
Cadeaubonnen inwisselen voor geld
Inwisselen van cadeaubonnen is eenvoudig. Via de website geeft u aan welke cadeaubonnen u wil verkopen en weet dan gelijk hoeveel geld u hiervoor kan krijgen. Bij akkoord kan u de cadeaubon(nen) per post of per e-mail opsturen. Persoonlijk afgeven is ook mogelijk op het servicepunt in Houten. Wissel.nl betaalt altijd dezelfde (werk)dag het afgesproken bedrag uit op de bankrekening van de consument.

Goedkope Hypotheek

Goedkope Hypotheek

Kredietspotter

 Iedereen zit wel eens krap bij kas, of wil iets laten verbouwen of aanschaffen waarvoor extra geld nodig is. KredietSpotter helpt mensen met een oplossing die volledig aansluit bij hun persoonlijke wensen. Nu een vrijblijvende offerte ontvangen.

Leningmakelaar

De Lening Makelaar,Financiële zaken

Geïnteresseerden kunnen via de link hierboven een lening aanvragen en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs.

Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.

AFM vereist bij advies en antwoord geven op vragen van financiële producten een vergunning, aangezien ConsumentenUnie deze vergunning niet heeft kan en mag ConsumentenUnie geen antwoord geven op vragen over financiële producten.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: