Roompot Vakanties

1200 accommodaties

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.
Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van deze parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend en geheel eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen een 4-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan; Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa’s en fantastische beauty & wellness mogelijkheden; Ferienpark Hambachtal gelegen in de Duitse Hünsruck, ideaal voor natuurliefhebbers; en in Beieren.

Campings

Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 tot en met 24 personen, Beach Houses, Greencottages, Lodges en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans, Safaritenten en luxe chalets.

Kan ik bij jullie een cadeaubon kopen?

U kunt via de webshop van Roompot een Vakantiecadeau kopen. Met Roompot Vakantiecadeau kunt u iemand een vakantie op één van onze parken cadeau geven of bijdragen aan de kosten hiervan. Vakantiecadeau is niet alleen te gebruiken voor een vakantie, maar ook bij alle faciliteiten op diverse parken. Roompot Vakantiecadeau is verkrijgbaar in bonnen van € 10,-, € 25,-, € 50,-, € 100,- en € 250,-.

Daarnaast kunt in de webshop ook wellnessbonnen kopen. Deze zijn te besteden in Kuur- en Beautycentrum De Parel te Domburg en Thermaalbad Arcen. De wellnessbonnen zijn verkrijgbaar in bonnen van € 5,-, € 10,-, € 25,- of € 50,-.

Ik heb een Roompot Vakantiebon, hoe kan ik deze inwisselen?

 • Zoek en boek uw vakantie via de website en vermeld in het opmerkingenveld “vakantiecadeau” en de unieke code op uw Vakantiecadeau
 • U ontvangt een voorlopige reserveringsbevestiging waarop de korting nog niet is verwerkt.
  Stuur uw Vakantiecadeau aangetekend naar:
  Roompot Vakanties
  t.a.v. Gastenadministratie
  Postbus 12
  4493 ZG Kamperland
 • Na controle ontvangt u een nieuwe bevestiging met de verwerkte korting. De blauwe strook is voor u zelf en de kosten voor het aangetekend versturen worden in mindering gebracht op uw factuur.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: