Mode

Wat is nu in de mode?Italian Design Exclusieve Italiaanse lingerie, schoenen, overhemden, dassen, pochetten, vlinderdassen, dames shawls, manchetknopen, horloges en paraplu’s.

Modeartikelen en bijouterieën, waaronder overhemden, dassen, sjaals, handschoenen, hoeden en petten en dergelijke. Hier diverse opties om de mode op de voet, maar dan vanachter de pc, te volgen en eventueel te bestellen.

ALI EXPRESS

Ali Express, winkel slim, leef beter

Ali Express, onderdeel van de Alibaba groep uit China is de laatste jaren enorm gegroeid en één van de grootste E-commerce bedrijven. Met een aanbod van meer dan 6.000 verschillende categorieën zijn ze een partner van formaat. Het aanbod is erg gevarieerd; Elektronica, Fashion, Speelgoed, Sieraden en veel meer.

Ali Express verkoopt zelf niet de producten. Zij bieden, net als Ebay, de mogelijkheid aan verkopers dit zelf te doen. Vanwege deze opzet is het aanbod zeer groot en razendsnel groeiende.

Italian Design

Ambachtelijke luxe mode en accessoires uit Italië voor man en vrouw. Exclusieve Italiaanse lingerie, schoenen, overhemden, dassen, pochetten, vlinderdassen, dames shawls, manchetknopen, horloges en paraplu’s. Limited edition.
Italian Design Exclusieve Italiaanse lingerie, schoenen, overhemden, dassen, pochetten, vlinderdassen, dames shawls, manchetknopen, horloges en paraplu’s.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: