Win een e-bike

Beantwoord enkele vragen en win een e-bike (t.w.v. € 2.400,00)

Géén verplichtingen, géén kosten.

Win een e-bike

Over de fluctuerende prijzen van energieleveranciers wordt veel gesproken. Hoe komt het dat de energietarieven zovaak wijzigen? Waarom stijgen of dalen de energietarieven?  Hoe belangrijk is duurzaamheid? Wat kan ik met mijn bedrijf aan duurzaamheid doen? Hoe wordt duurzaamheid gemeten? Wij onderzoeken nu hoe zakelijk Nederland denkt over de stijgende prijzen en duurzaamheid.

Beantwoord de vragen en maak kans om een e-bike te winnen. Doe jij ook mee?

Ja, ik doe mee en wil kans maken op deze e-bike.

Hoe duurzaam is een e-bike?

Is de e-bike duurzaam? Ja zeker, als je het hebt over duurzaamheid is een e-bike uiteraard vele malen duurzamer dan de auto. De e-bike wordt soms niet als duurzaam gezien, omdat je te maken hebt met een motortje in de fiets. Hij is duurder dan een gewone fiets, het kost meer energie om hem te produceren, en vergt meer onderhoud. Maar door de elektrische fiets laat je makkelijker de auto staan. Je legt in een kortere tijd dezelfde afstand af met de elektrische fiets ten opzichte van de gewone fiets. Waardoor het aantrekkelijker wordt om met de e-bike naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Nooit meer in de file, geen hoge benzinekosten meer en zoeken naar de laatste parkeerplek.

Hoeveel duurzamer?

We weten allemaal wel dat fietsen duurzamer is dan autorijden. Maar hoeveel duurzamer is de fiets nou precies? De fietscalculator heeft het antwoord. Deze laat zien hoeveel brandstof, kosten en calorieën je kunt besparen door met de fiets te gaan in plaats van met de auto, maar laat ook zien hoe veel vervuiling voor de lucht dit bespaart. Zeg dat je dagelijks 25 kilometer met je kleine model auto (op benzine), 5 dagen per week, 45 weken per jaar, naar je werk rijdt. Stel je dan eens voor dat je deze afstanden per fiets aflegt. Dit scheelt je 65250 kilocalorieën, €562,50 brandstof en maar liefst 894 kilogram CO2uitstoot!

Ja, Ik wil kans maken op een E-Bike.

3 + 9 =

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: