Drukwerk

Bespaar tot wel 40% op drukwerk.

Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. Doordat ze orders combineren, spreiden ze de start-, productie- en transportkosten. Die besparing berekenen we uiteraard door in de drukwerk prijzen. Hierdoor besparen onze klanten, variërend van particulier tot multinational, tot wel 40% op hun drukwerk.

Drukwerk, visitekaartjes, drukbedrijf.nl

Alles wat je over ons moet weten!

Kantoor
Vanuit hun kantoor in Amsterdam sturen ze hun verschillende productie-units in Nederland aan. Vanaf deze productie-units wordt het drukwerk ook naar jou verzonden, zodat jij jouw drukwerk altijd vers van de pers krijgt! Het commerciële kantoor ligt onder de rook van Amsterdam, vlakbij diverse uitvalswegen. En zijn daarom uitstekend bereikbaar. Mocht je met de trein naar hun toe gaan, pak dan vervolgens de metro naar metrostation Overamstel. Ze pikken je daar graag even op!

Productie
Offset en digitaal drukwerk, sign projecten of een speciale handlingklus? Voor ieder specialisme hebben wij een state of the art productiecentrum in Nederland waar vakkundige mensen jouw digitale bestanden tot leven brengen. Wij geloven dat werken met de beste mensen, machines en materialen leidt tot de beste kwaliteit! 

De mensen
Op onze hoofdvestiging in Amsterdam staat een jong en professioneel team klaar om jou in al je behoeften te voorzien! Laat je eenvoudig door het bestelproces heen helpen door een van onze orderbegeleiders. Heb je een grote opdracht die wat specifiekere aandacht nodig heeft, maak dan een afspraak met een van onze projectmanagers. Geen ervaring met ontwerpen? Onze creatieve DTP’ers vertalen jouw idee in een mum van tijd naar een prachtig design! Meer dan 30.000 klanten gingen je voor en waren verbluft over het eindresultaat.

Koffietje?
Wil je de mogelijkheden liever face-to-face met ons bespreken en zien wat wij allemaal in huis hebben? Kom dan langs op ons gezellige kantoor in Amsterdam. Tijdens een koffietje bespreken we vervolgens jouw speciale wensen!

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: