Bloemen

Verse Bloemen

Bloemen via internet bestellen, snel en gemakkelijk.

Floriënt Express

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, trouwerij, bedankje, nieuwe woning of gewoon zomaar? Kies dan voor bloemen! Want zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van bloemen? Bestel je bloemen gemakkelijk en snel online bij Floriënt Express. Floriënt Express heeft een ruim assortiment aan unieke en prachtige bossen bloemen, die rechtstreeks van de kweker komen. Alle boeketten zijn met veel zorg samengesteld en worden handgebonden vervaardigd. Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, is dezelfde dag nog bezorgd!
 Een ruim assortiment aan unieke en prachtige bossen bloemen, die rechtstreeks van de kweker komen,ook andere geschenken bestellen en laten bezorgen. Zoals planten, vazen, chocolade, champagne en Nijntje knuffels, fruitmanden en wijn.
Naast bloemen kun je bij Floriënt Express ook andere geschenken bestellen en laten bezorgen. Zo kun je ook planten, vazen, chocolade, champagne en Nijntje knuffels laten bezorgen. Maar ook fruitmanden en wijn worden door Floriënt Express op elk gewenst adres bezorgd.

Bestelling plaatsen

Het is eenvoudig om bij ons een bestelling te plaatsen, er zijn slechts enkele stappen:

Kies in onze categorie bloemen het boeket uit wat u wilt bestellen en klik hierop
U komt op een pagina met afbeeldingen en meer informatie over het boeket, vul hier het persoonlijk bericht in
Klik op de knop bestellen, u kunt eventueel nog een accessoire toevoegen of u drukt op de knop afrekenen om verder te gaan
Vul alle gevraagde gegevens in en als laatste drukt u op de knop plaats uw bestelling

Bezorgdagen & levertijd

In samenwerking met onze vervoerders streven we er altijd naar om uw bestelling af te leveren op de gewenste datum. Helaas kunnen we echter niet garanderen dat dit altijd lukt, dit door onvoorziene omstandigheden zoals verkeersdrukte of het opgeven van onjuiste adres informatie. U kunt altijd met de Track & Trace de meest actuele status van uw bestelling zien.

Bezorging in Nederland is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag, uw bestelling dient afgerond te zijn voor 17:00
Levering in Duitsland is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag, uw bestelling dient afgerond te zijn voor 15:00
Bezorging in overige landen in Europa is mogelijk op woensdag t/m vrijdag, uw bestelling dient afgerond te zijn voor 15:00. Deze bestellingen worden binnen 48 uur geleverd
Levering op nationale feestdagen is niet mogelijk.

Bloemen verzorgen

Heeft u bloemen van ons ontvangen en is het niet duidelijk hoe u deze het beste kunt verzorgen, hieronder geven wij enkele tips.
U heeft een boeket van ons ontvangen in de verzenddoos, wat zijn de volgende stappen.

  • Verwijder voorzichtig het verpakkingsmateriaal.
  • Haal de latex cover van de transportvaas af of verwijder het arrive alive zakje wat om de stelen zit
  • Verwijder aan de onderkant van de stelen (ongeveer 20 cm.) de bladeren zodat deze niet in het water terecht komen
  • Snijd ongeveer 3 cm. van de stelen af, gebruik hiervoor altijd een schoon, scherp mes of snoeischaar en doe dit altijd in een hoek van 45 graden
  • Knip het bindtouw door waarmee het boeket gebonden is

Bloemen op de vaas zetten

Gebruik altijd een schone vaas. Een glazen vaas is het beste omdat hierin zich moeilijk bacteriën kunnen ontwikkelen en het is makkelijk om te zien hoeveel water er nog in de vaas zit. Vul de vaas altijd voor 75% met schoon leidingwater. Gebruik de bijgesloten bloemenvoeding en los dit op in het water Laat het water nooit tot minder dan 40% van de vaas zakken. Let op, onze bloemen zijn zo vers dat deze na 1 dag opnieuw water nodig hebben. Vers en voldoende water verlengt de levensduur van de bloemen. Wanneer u het water in de vaas bijvult hoeft u niet opnieuw snijbloemenvoedsel toe te voegen.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: