FILMS

Schrijf je nu in en download films om onbeperkt te kijken op je smartphone, tablet of computer.  Geen moeilijk gedoe, geen streaming maar downloaden en zo vaak als je wil kijken en genieten. Dat is genieten en een middel om je tijd te verdrijven tijdens o.a. de huidige corona periode.

Films

Wij laten hieronder de films zien die we aanbieden, je kunt per film een trailer zien door op de groene link linksonder van de aangeboden film te klikken. Dagelijks houden we het aanbod van films bij en verversen periodiek ons aanbod films met nieuwe films op ons platform.

Wat kost het?

Ieder maand 10 nieuwe films voor slechts € 15,99 per kwartaal.  De betaling gaat via PayPal, dus veilig en zonder extra kosten.

Films | De betaling gaat via PayPal, dus veilig en zonder extra kosten.

Schrijf je nu in


Waardering: 3.5 uit 5.

Aladdin

Aladdin is een Amerikaanse musicalfilm uit 2019 van Disney. De film is een live-action remake van Disneys gelijknamige animatiefilm uit 1992, die weer geïnspireerd is op Aladin en de wonderlamp, een van de sprookjes uit Duizend-en-een-nacht.


Waardering: 3.5 uit 5.

Burnt

Chef-kok Adam Jones had met zijn Parijse restaurant Michelinsterren, maar is alles kwijt geraakt door drank en drugs. Als hij een tijdje niet meer in de keuken heeft gestaan wil hij schoon schip maken met zijn verleden en besluit een nieuw restaurant in Londen te beginnen met als doel weer aan de top te komen waarmee hij voor drie Michelinsterren wil gaan.


Waardering: 4 uit 5.

Gifted 

Gifted is een Amerikaanse dramafilm uit 2017 en is geregisseerd door Marc Webb en geschreven door Tom Flynn. De hoofdrolspelers zijn Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate en Octavia Spencer.


Waardering: 4 uit 5.

I Can Only Imagine

I Can Only Imagine is een Amerikaanse christelijke biografische dramafilm 2018, geregisseerd door de Erwin Brothers en geschreven door Alex Cramer, Jon Erwin en Brent McCorkle, gebaseerd op het verhaal achter het nummer “I Can Only Imagine” van de groep MercyMe, de best verkochte Christelijke single aller tijden.


Waardering: 4 uit 5.

Richard Jewell

Richard Jewell is een Amerikaanse biografische dramafilm uit 2019 onder regie van Clint Eastwood. De film is gebaseerd op het leven van Richard Jewell, een bewakingsagent die in 1996 door Amerikaanse media ten onrechte beschuldigd werd van het plegen van een bomaanslag.


Waardering: 4 uit 5.

The Banker

Amerikaanse dramafilm uit 2020, geregisseerd, medegeschreven en geproduceerd door George Nolfi. De hoofdrollen worden vertolkt door Anthony Mackie, Nicholas Hoult, Nia Long, Jessie T. Usher en Samuel L. Jackson. Het verhaal volgt Joe Morris (Jackson) en Bernard Garrett (Mackie), twee van de eerste Afro-Amerikaanse bankiers in de Verenigde Staten.


Waardering: 4 uit 5.

The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning.

Waardering: 3.5 uit 5.

The Ninth Gate

The Ninth Gate is een neo noir horrorthriller, geproduceerd en geregisseerd door Roman Polański. De Amerikaanse-Frans-Spaanse film is een bewerking van het boek The Club Dumas van de Spaanse schrijver Arturo Pérez-Reverte. 


Waardering: 3.5 uit 5.

The Postcard Killings

De New Yorkse rechercheur Jacob Kanon heeft een dochter. Een mooie, getalenteerde dochter die bruut wordt vermoord op haar huwelijksreis. Kort daarna, een ansichtkaart komt op het bureau van de Zweedse kunstcriticus Dessie Larsson. In heel Europa worden paren genadeloos afgeslacht. De enige aanwijzingen, zijn ansichtkaarten verzonden naar schijnbaar willekeurige journalisten door een narcistische moordenaar, die  de volgende gruwelijke misdaad inluiden.


Waardering: 4 uit 5.

The Way Back

The Way Back (ook bekend als Finding the Way Back in sommige markten) is een Amerikaanse sport drama-film uit 2020 onder regie van Gavin O’Connor. En volgt een alcoholische bouwvakker die wordt aangeworven om hoofdcoach van het basketbalteam op de middelbare school die hij gebruikt om bij te wonen. Met de sterren Ben Affleck, Al Madrigal, Michaela Watkins, en Janina Gavankar. De film kreeg positieve recensies van critici, waarbij Afflecks optreden lof kreeg. 


Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: