De NEDERLANDSCHE CONSUMENTEN UNIE

De laatste tijd ontvangen wij veel berichten over het feit dat mensen telefonisch door iemand die namens De Nederlandse Consumenten Unie contact legt. Wij zijn dit niet.
Het is meestal een botte en onfatsoenlijke manier om energiecontracten te verkopen. 
Als iemand daar positief op reageert sturen ze een email met een knop met de tekst: BEKIJK UW AANBOD.  Doe dat niet, want dan ga je akkoord met hun “offerte”. Op zich nog geen probleem omdat je als consument ALTIJD 14 dagen bedenktijd hebt en je dus altijd binnen die termijn bij de leverancier je kunt afmelden. Maar waarom die moeite en ergernis aangaan, gewoon die telefoontjes negeren en ophangen.
 
Nederlandsche Consumenten Unie emailbevestiging
Het nummer dat deze mensen gebruiken is meestal 08-50187139, maar als je dat belt krijg je nooit iemand  aan de lijn. 
In de email staat ook een telefoonnummer, alleen zijn dat maar 9 cijfers en dat is blijkbaar nodig om het moeilijker te maken om contact te maken met DE NEDERLANDSCHE CONSUMENTEN UNIE!!!!!!!!!!
Ook schijnt men een telefoonnummer uit de regio Rotterdam te gebruiken 010 2005118. 
Wij hebben NIETS mee te maken met deze partij, maar wel misbruikt men onze naam. Wij bellen nooit ivm aanbiedingen en werken met betrekking tot energie met Energiecollectief samen waarbij u zelf eeen voorstel kunt opvragen en direct inzien.