ConsumentenUnie

Besparen via ConsumentenUnie.

ConsumentenUnie heeft vele mogelijkheden tot kostenbesparing voor consumenten. De werkwijze voor u is even simpel als doeltreffend.

Dezelfde kwaliteitConsumentenunie, doe je mee? voor veel minder geld.

In slechts enkele muisklikken ervaart u welke besparingen er nu ook voor u mogelijk zijn.

Besparen op vaste lasten is makkelijker dan veel consumenten denken.

Uit onderzoek blijkt dat een doorsnee Nederlands gezin gemiddeld euro 1.600 per jaar kan besparen op de vaste lasten door producten te vergelijken. Dit betekent dat een gemiddeld gezin dus minstens €133,00 teveel betaalt per maand.Er zijn veel sites over besparingen, maar meestal gaan die maar over één soort besparing. Als je bijvoorbeeld een kostenvergelijking wilt maken voor energie moet je de ene site bezoeken en voor bijvoorbeeld telefoonkostenvergelijken een andere site. Dus omslachtig, tijdrovend én consument onvriendelijk.

ConsumentenUnie hét verschil.

Op deze site tonen wij u diverse vergelijkingtools en vele diensten en producten en mogelijkheden om te gaan besparen op vele manieren. Deze diensten en producten kunnen niet op Consumentenunie.nl worden afgesloten. Dit doet u bij de partnerbedrijven, productaanbieders en/of leveranciers van de diensten waarin de vergelijkers naar wordt verwezen.  ConsumentenUnie verricht geen advisering of bemiddeling. Mogelijk advies en/of bemiddeling vindt plaats door de betreffende partnerbedrijven, productaanbieders en/of leveranciers van die diensten.

Betaal minder, dezelfde kwaliteit.

Een lagere prijs is niet gelijk aan een lagere kwaliteit. De kwaliteit van producten zal niet achteruit gaan. Immers besparen op bijvoorbeeld energiekosten is simpel via onze vergelijkingstool.

Hoe verdient ConsumentenUnie eraan? 

Wij ontvangen vergoedingen van de partnerbedrijven, productaanbieders en/of leveranciers van de diensten op onze website voor het doorverwijzen van consumenten naar een bepaalde dienst of product. Consumentenunie.nl ontvangt een vergoeding per afgenomen dienst of product als u iets afneemt of afsluit. De vergoeding kan variëren per dienst en/of product.

U gaat veel merken in uw portemonnee,

er blijft meer geld over!

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

Dezelfde kwaliteit voor veel minder geld.

%d bloggers liken dit: